Kaputechnikai spray termékek

Az alábbi kaputechnikában is használatos sprayket mintaboltunkban meg tudja vásárolni. Webáruházban nem forgalmazható termékek.

ZSÍRZÓ SPRAY

HORGANY SPRAY

CSAVARLAZÍTÓ SPRAY

HEGESZTÉSI VÉDŐ SPRAY

 Zsírzó spray  Horgany Spray  Csavarlazító spray  Hegesztővédő spray

LÍTIUMOS MULTIFUNKCIÓS ZSÍRZÓ

Magas minőségű szappan alapú zsírzó spray. Sokféle alkalmazási területen használható kenésre, jó kémiai stabilitású, vízlepergető és jól tapad. Megvéd a nedvességtől, és tökéletesen stabil és ellenálló sós és szennyezett környezetben is. Ellenáll a savas és lúgos oldatoknak, és a levegő korrodáló hatásának. Ideális megoldás csapágyak, perselyek, agyak, nyeregcsapok, sínek kenésére, és motoros járműveknél, mezőgazdasági és ipari berendezéseknél általános használatra

VILÁGOS CINK

Nagy molekuláris súlyú spray hideg galvanizáláshoz, megszilárdulás után hosszan tartó fémes bevonatot képez. Megvédi a fémek felületét az oxidációtól. Nagyon ellenálló bevonatot képez, amit be lehet festeni, vagy zárórétegként is megfelel. Ideális javításhoz, zárórétegnek és galvanizált elemek javítására.

CSAVARLAZÍTÓ

A résekbe könnyen behatoló, szintetikus folyadék nagy oldó és lazító hatással. Segítségével könnyebben megoldhatók a csavarok, anyacsavarok, kötések, csavarmenetek, zsanérok, és más oxidálódott vagy rozsdás mechanikus alkatrészek. Hosszan tartó vízálló és vízlepergető filmréteget képez.

HEGESZTÉSI FRÖCCSENÉSGÁTLÓ

Filmképző polimerekből készült szintetikus termék, ami speciális jellemzőinek köszönhetően a hegesztés során meggátolja a szétfröccsenő fémcseppek rárakódását vagy beleolvadását a felületbe. A film megvéd a vegyi anyagok által okozott oxidációtól és korróziótól is. Használható autógén, elektródás és inert-gázos hegesztéshez is. Nem tartalmaz szilikonos összetevőket.
 Cikkszám:2000GRS  Cikkszám:2000ZNC  Cikkszám:2000SBL  Cikkszám:2000ASP
 Letölthető biztonsági adatlap
 Letölthető biztonsági adatlap
 Letölthető biztonsági adatlap
 Letölthető biztonsági adatlap
 Db/csomag: 12, Cikk:1599
 Db/csomag: 12, Cikk:8129  Db/csomag: 12, Cikk:1760  Db/csomag: 12, Cikk: 2456
 Vásárlási egység: 1 db-tól
  Vásárlási egység: 1 db-tól   Vásárlási egység: 1 db-tól   Vásárlási egység: 1 db-tól

 Ár: bruttó 2010 Ft 

Ár: bruttó 1930 Ft

Ár: bruttó 1770 Ft

 ÁR: bruttó 1450 Ft

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.