Vásárlási információk és tájékoztatók

tisztelt vásárlóink!

A webáruházon keresztül leadott rendelések esetén a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) rendelet alapján úgynevezett elállási jog (visszaküldési és pénzvisszafizetési garancia) illeti meg Önöket.

Az áruházban Ön szabadon nézelődhet a termékkategóriák között, informálódhat, termékeket kereshet és tájékozódhat a teremékek áráról, illetve szolgáltatásainkról. A megrendelés elküldéséhez azonban regisztrációra van szükség, így a webáruházon keresztül tud rendelni . A regisztrációt a jobb oldalon elhelyezkedő sárga "Regisztráció" gomb megnyomásával érheti el. Majd később ugyanitt látja a "Kosár" gombot is.

Kérjük a webáruház igénybevételéhez és használatához szükséges tájékoztatókat tekintse meg:

Szállítási díjak és feltételek     Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)     Magatartási kódex      Ügyintézés 
Fizetési feltétek   Elállási jog gyakorlása   Adatkezelési szabályzat Ajánlatkérés
Garanciális információk   Tájékoztató a fordított adózásról
  Adatkezelési tájékoztató
 


14 napos elállási jog, visszaküldési garancia

Online rendelés esetén Ön elállhat a vásárlástól 14 munkanapon belül és cégünk a törvényi előírások szerint teljes visszafizetési garanciát vállal.

Az elállás joga attól a naptól kezdődik, amikor Ön az árut átvette. A visszaküldési garancia igénybevételének feltétele, hogy az Ön számára nem megfelelő terméket, az átvételtől számított 14 munkanapon belül jelezze írásban cégünk felé az elállási nyilatkozat alapján, és küldje vissza a termékeket székhelyünkre (2071 Páty, Torbágyi út 0134/73 Hrsz) kifogástalan és sérülésmentes állapotban. A visszaküldeni kívánt termékek visszaszállítás költsége Önt terheli. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk esetén, cégünk kérheti a kár megtérítését. 
Elállási jog gyakorlásának módjáról részletesen itt tájékozódhat.

  MINŐSÉGI ÉS MENNYISÉGI KIFOGÁSOK

A termékek kézhezvételekor győződjön meg tételesen a csomag tartalmáról, csak ezután írja alá az átvételi elismervényt. A futár távozása után, hiányzó termékekre vonatkozó reklamációt nem tudunk elfogadni. Ha a termékkel kapcsolatban minőségi problémát észlel, azt haladéktalanul 3 napon belül jelezze felénk írásban, emailen vagy postai úton, majd küldje vissza címünkre a hibás terméket. A visszaszállítási díj, mindenkor a Vásárlót terheli, mely vonatkozik minden alkatrészre a záraktól egészen a 6 méteres sínekig terjedően.  A visszaszállítási díját nem tudjuk átvállalni.

A felszerelt és használatban lévő kapualkatrészek (vasalatok, sínek, görgők, zárak stb.) esetén a nem megfelelő beépítés és telepítésből eredő hibákért, nem tudunk felelősséget és garanciát vállalni, a termékeket cserélni nem áll módunkban. Kérjen mindig garanciát a szerelést végző szakemebertől.

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.