Roller Gate Kft logó

    

Kapugorgo.huMotorline kapunyitó motorok


 

Roller Gate Kft                                       

2010-ben alapítottuk meg a Roller Gate Kft-t, amely automatizált rendszerek és kaputechnikai alkatrészek forgalmazásával foglalkozik.
Széles körben kínálunk kaputechnikai vasalatokat és kapumozgatáshoz szükséges automatikákat.

Kapuvasalat termékkínálatunk a www.kapugörgő.hu weboldalon és webáruházban, míg kapumozgató nagykereskedelmi termékeink a www.rollergate.hu weboldalon található. A kapukészítéshez szükséges alkatrészekkel lakossági, kereskedelemi és ipari igényeket is kiszolgálunk, és a telepítéshez, szereléshez, üzembe helyezéshez megbízható kivitelezőkkel dolgozunk. 

Olasz és portugál import, valamint hazai gyártású termékek alkotta termékpalettával rendelkezünk.
Főbb termékeink közé tartoznak:
- a kapumozgató automatikák (Motorline Professional hivatalos importőre)
- a kapugörgők (úszókapu-, tolókapu-, függőkapu megoldásokhoz),
- c-sínek, vezető sínek,
- egyéb kapuvasalatok, mint például zsanérok, forgáspontok, zárak stb.

Cégünk Pest megyében a Tolnay cégcsoport pátyi vastelepén helyezkedik el, így partnereink a kapukészítéshez szükséges vasanyagokat is egy helyen szerezhetik be. Horganyzott zártszelvény, kör-, négyzet-, szög-, laposacél, illetve u-acél és a teljes vasanyagkínálat megtekinthető a www.tolnayvasker.hu oldalon.

A portugál Motorline Professional kapumotor márka magyarországi képviseleteként viszonteladói hálózatot építünk, partnereket keresünk az ország egész területén. Célünk, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyünk egy megbízható és elegáns kapumozgató automatika rendszert, a Motorline termékeket.

A kapuvasalatok értékesítése során felmerülő automatizálási igényekre reagálva és partnereink igényeit figyelmbe véve egy olyan megbízható portugál kapunyitó gyártó mellett tettük le voksunkat, amely egyszerre képviseli a megbízhatóságot, a minőséget, az eleganciát és a versenyképes árakat. 2015-ben importőre lettünk a portugál Electrocelos Grupó André Cégcsoport Motorline Professional márkája automatizált rendszereinek.

Legfontosabb számunkra: a minőség, a megbízhatóság, a vevők elégedettsége és a hosszútávú fejlődés, amellyel támogathatjuk partnereink sikerét.


Motorline Professional, a minőségi kapunyitók

A Grupo André cégcsoport 1986-ban alakult és jelenleg 35 országban van jelen több mint 15 000 viszonteladóval és szakemberrel.
Az elmúlt években az André Group különböző területekre szakosodott vállalatokkal olvadt össze, így mára még szélesebb termékpalettával rendelkezik. A cégcsoporton belül az automatizálás volt az a terület, amellyel legkésőbb kezdtek foglalkozni, mégis hamarosan húzóágazattá nőtte ki magát.
Az André Group csoporthoz tartozó Electrocelos SA a piac egyik vezető cége az automatizálás területén a Motorline Professional márkának köszönhetően. A cég teljeskörű termékpalettával rendelkezik az iparágban, automatizált rendszereket gyárt és forgalmaz kapukhoz, garázsajtókhoz, sorompókhoz, ablak és redőnymozgatáshoz, árnyékoláshoz lakossági, kereskedelmi és ipari használatra.
A termékek széles körben alkalmazhatóak, magas gyártási minőségben készülnek, szakképzett személyzet teszteli, majd szereli össze őket és képzett szakemberek nyújtanak hozzájuk szakmai segítséget.
A Electrocelos SA legfontosabb termékei a garázskapu motorok, általános kapumotorok – például a szárnyaskapuk, tolókapuk automatizálásához -, illetve ajtók, ablakok és kültéri redőnyök, árnyékolók mozgatásához szükséges automatikák, kiegészítők.
Az Electrocelos Európa-szerte kiépített viszonteladói és telepítői hálózattal rendelkezik. Termékei az európai trendek figyelembevételével, a megbízhatóság és a versenyképesség jegyében születnek. A cég előnye, hogy gyorsan reagál a változó piaci igényekre és garanciát vállal a kiváló minőségre. Az automatizált megoldások fejlesztése során különös figyelmet fordítanak a könnyű telepítesre, a hosszú élettartamra és a fenntarthatóságra mind a lakossági, mind az ipari felhasználásra szánt termékek esetében.
Minden termék Motorline minőségben, európai technológiával készül. A Motorline Professional a technológiai újításokat és az elegáns külső megjelenést ötvözve kínál fehasználóbarát termékeket. A Motorline a piacon elsőként elkötelezetten hisz a külső megjelenés értékében, amelyet fejlett technológiai megoldásokkal párosít miközben folyamatosan új formák és anyagok után kutat. Cél a minőség, az ár és a gyorsaság összhangja. A cég különböző értékesítési csatornákon – gyártókon, viszonteladókon és telepítőkön keresztül törekszik további sikerekre és növekedésének érdekében folyamatosan nyit új piacok felé és keres újabb viszonteladókat.

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.