Kapukeret készítés, kapukeret csomag

A korábbi években a több ezer eladott úszó és tolókapu vasalat során többször merült fel kivitelezéssel kapcsolatos igény, így 2018-tól kivitelező csapatunk megvalósítja a Vásárlóink igényeit.

Alvállalkozóinknak köszönhetően az alábbi fix méretű úszó és tolókapu kereteket rövid gyártási határidővel kínáljuk Önöknek, illetve személyre szabott ajánlattétellel Partnerünk telepítést, karbantartást, kapumotor felszerelést is vállal.

Tekintettel a kész kapuk terjedelmére a lenti keret árak pátyi telephelyi átvételű árak és beszerelés nélkül értendőek, legyártva felületkezelve.
A kapukeret legyártatását a 100% anyagdíj és 50% munkadíj megfizetése után tudjuk megkezdeni. A gyártási idő 5 munkanap.

A kapukeret csomagokról általában

 - fix kapuméretekkel dolgozunk, eltérő méret esetén egyedi ajánlatkérés szükséges az info@rollergate.hu oldalon
 - a kapukeret két rétegben szürke alapozóval felületkezelve értendő, beépítésre készen, színre festés nélkül
 - a kapukeret csomag tartalma kapukeretenként eltérő lehet, mindig győződjön meg róla, hogy mit tartalmaz az adott keret
 - beszerelési díjat és kiszállítási díjat az ár nem tartalmazza, az előregyártott kapukeret átvehető pátyi telephelyünkön előre egyeztetett időpontban, vagy Páty 20km-es területén nettó 20.000 Ft+ áfa áron leszállítjuk. Távolabbi kiszállításban kérjen árajánlatot!

Telepítés

Egyedi árajánlat alapján Partnerünk elvégzi a kapu helyszíni beállítását és üzemkészre szerelését. A szerelési díj függ a helyszín adottságaitól,a betonozási munka előkészítésétől és más a körülményeket befolyásoló tényezőktől. Ez mindig egyedi áron, helyszíni felmérés után kerül megállapításra.

Automatizálás

A kapukeret tervezésénél fontos szempont, hogy automatizálva vagy automatizálás nélkül kéri-e a keretet. Előre gyártott kereteink alkalmasak kapuautomatika felszerelésére, akár a későbbiek folyamán is. Automatizálással kapcsolatban forduljon Partnerünkhöz bizalommal, aki a tervezéstől a kivitelezésig rendelkezésére áll.

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.