Kapukeret készítés, kapukeret csomag

A korábbi években a több ezer eladott úszó és tolókapu vasalat során többször merült fel kivitelezéssel kapcsolatos igény, így 2018-tól kivitelező csapatunk megvalósítja a Vásárlóink igényeit.

Alvállalkozóinknak köszönhetően az alábbi fix méretű kapukereteket rövid gyártási határidővel kínáljuk Önöknek, illetve személyre szabott ajánlattétellel Partnerünk telepítést, karbantartást, kapumotor felszerelést is vállal.

Tekintettel a kész kapuk terjedelmére a lenti keret árak pátyi telephelyi átvételű árak és beszerelés nélkül értendőek, legyártva felületkezelve.
A kapukeret legyártatását a 100% anyagdíj és munkadíj megfizetése után tudjuk megkezdeni. A gyártási idő 5-8 munkanap.

A kapukeret csomagokról általában

 - fix kapuméretekkel dolgozunk, eltérő igény esetén egyedi ajánlatkérés szükséges, kérjük írjon az info@rollergate.hu email címre. Ha a megadott fix kapunyílásoktól eltérő nyílásra van szüksége, akkor ár szempontjából számolhat az Ön nyílásához közelebb eső fix méretű változattal, ugyanakkor rendelés leadáskor kérjük pontosítani a kívánt méretet.
 - a kapukeret két rétegben szürke alapozóval felületkezelve kerül átadásra, beépítésre készen, színre festés nélkül
 - a kapukeret csomag tartalma kapukeretenként eltérő lehet, mindig győződjön meg róla, hogy mit tartalmaz az adott keret
 - beszerelési díjat és kiszállítási díjat az ár nem tartalmazza, az előregyártott kapukeret átvehető pátyi telephelyünkön előre egyeztetett időpontban.

TELEPÍTÉS

A kapukeret árak a helyszíni beszerelést és beállítást nem tartalmazzák.  A legyártott kapukeret önmagában készen áll a telepítésre, de az üzemképes állapotra történő szerelésről és helyszíni beállításról a vásárlónak kell gondoskodnia. Egyedi árajánlat alapján Partnerünk elvégzi a kapu helyszíni beállítását és üzemkészre szerelését. A szerelési díj függ a helyszín adottságaitól, a betonozási munka előkészítésétől és más a körülményeket befolyásoló tényezőktől. Ez mindig egyedi áron, helyszíni felmérés után kerül megállapításra, amennyiben a Vásárló nem saját maga szeretné telepíteni a kaput.

Házilag történő telepítés esetén kérjük, vegye figyelembe, hogy egy kapu végső beüzemelése, beállítása, szerelése szakértelmet és gyakorlatot kíván, az üzemképes állapot eléréséhez bízzon meg szakembert. Az Ön érdeke, hogy a biztonsági szempontokat szem előtt tartva üzembiztosan és biztonsággal használható legyen a kapu. Úszókapuk esetében a betonalapok méretezése, a görgők megfelelő távolsága, stabil és vízszintes bebetonozása a hosszútávú müködés alapjai. A hibátlan müködés és beállítás a telepítő feladata, a kivitelezést bízza szakemberre. Cégünk nem vállal feleősséget házilag történő telepítésből eredő károkért. Az úszókapu kivitelezéssel kapcsolatban itt tájékozódhat: Útmutató és Méretezés

 

Automatizálás

A kapukeret tervezésénél fontos szempont, hogy automatizálva vagy automatizálás nélkül kéri-e a keretet. Előre gyártott kereteink alkalmasak kapuautomatika felszerelésére, akár a későbbiek folyamán is. Automatizálással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, a tervezéstől a kivitelezésig rendelkezésére állunk.

Kategóriák


Úszókapu keret

Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.