371 "V" Tolókapu sín

371-es Tolókapu sín, csavarozható, 3 méteres hosszúságban, bármely V alakú görgőhöz, 90°-os.

Furatok: 2x12 db helyen előfúrva, melyet min.10x90mm-es dübelezéssel érdemes telepíteni, minden második furatban, egyenletes, szilárd talaj esetén.

További részletekért kattintson a képre.

A sínt vagy 2 db x 1,5 méterbe vágva, vagy egyben 3 méterben szállítjuk.
A szállítási mód és díj a rendelés során kiválasztható.

Felhasználás

A tolókapu vezető síneket a kapu teljes működési hosszában a földre telepítik. A gyárí sínt gyakran szögacéllal illetve L-acéllal helyettesítik, oly módon, hogy betonágyba helyeznek egy egyenes zártszelvényt és ehhez hegesztik/erősitik a vasanyagot, ezt a fajta kivitelezést helyettesík a gyári tolókapu sínek, melyet gyorsabban lehet telepíteni és esztétikusabb megoldást nyújt.

A V futó felületű tolókapu sínek 3 méteres hosszúságban kaphatóak, horganyzott kivitelben. A futó felületüket tekintve, vannak V és O profil kialakításúak, és annak megfelelően szükséges hozzá kiválasztani a megfelelő profilú görgőt. A lenti a V típusú sín. Tipp: A sínt csak megfelelően előkészített szilárd sávalapra lehet telepíteni, a hosszú távú megbízható működés érdekében, a megfelelő betonozási eljárás betartásával. Télen előfordulhat a sínek jegesedése, amit egy sínbe szerelt fűtőszállal tudunk kivédeni.

Görgők szempontjából az alábbi négy féle megoldás közül választhat.

Tolókapu sínek

Kód

Termék

Elérhetőség

ÁFA

Bruttó ár

7811
371 "V" Tolókapu sín, 3 méteres
Azonnal
27%
6.970 Ft0 Ft
Kosárba

Kapcsolódó termékek


Még nem regisztrált?  Regisztráció
Bejelentkezés
OK
A weboldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.